Este gol!

Mai multe vizualizări

Tricou Blood Type Coffee

Scurtă descriere

Tricou personalizat reprezentand textul "I'll Have You Know My Blood Type Is Coffee". Designul acestui model contine culorile crem si negru pe un fundal sters.

Disponibilitate: În stoc

Preţ normal: 78,99 Lei

Preţ special: 47,39 Lei

Puncte Câştig 94 puncte dacă cumpăr acest produs.

* Câmpuri obligatorii

Preţ normal: 78,99 Lei

Preţ special: 47,39 Lei

Puncte Câştig 20 puncte dacă scriu un review despre acest produs.

Detalii

Imprimeul pe articolul de imbracaminte este realizat prin sublimare ce fixeaza cerneala direct in tesatura tricoului. Imaginile sunt mari, in format A3, cu dimensiunile imprimarii de 42 x 29,7 cm care acopera suprafata tricoului aproape in intregime. Aceasta tehnologie permite obtinerea de culori vibrante si rezistenta foarte mare in timp a imprimeului la spalare si uzura.

Procesul de spalare trebuie facut in apa cu temperatura de maxim 40 grade Celsius, fara clor sau orice alt fel de inalbitor, cu tricoul intors pe dos. Aceasta metoda asigura cea mai buna rezistenta in timp a imprimeului si a culorilor acestuia. Nu se recomanda spalarea la curatatorii chimice. Daca tricoul trebuie calcat, se intoarce pe dos. Nu este indicat a se aplica fierul de calcat pe fata cu imaginea imprimata.

Atentie!
Tricoul din imaginea de mai sus este marimea S, iar formatul de imprimare este A3. Imaginea reprezinta cum arata imprimeul pe un tricou imbracat si mulat pe forma corpului.
In functie de marimea designului ales pentru a fi imprimat, suprafata tricoului poate fi acoperita de zona imprimata intr-o proportie mai mare sau mai mica.
Fotografia are caracter informativ.

Informații generale pentru produse

MĂRIMI TRICOURI

Atenție!
Lățimile și lungimile tricourilor sunt afișate în tabel.

Tricourile cu mâneca scurtă sunt marca Adler, tip Tshirt unisex (orice culoare), fabricate din material sintetic (poliester).
Mărime tricou Lățime (stânga-dreapta) Lungime (sus-jos)
S 47 cm 69 cm
M 51 cm 71 cm
L 55 cm 74 cm
XL 60 cm 77 cm
XXL 65 cm 80 cm

Tricourile cu mâneca lungă sunt marca Adler, tip Tshirt unisex (orice culoare), fabricate din material sintetic (poliester).
Mărime tricou Lățime (stânga-dreapta) Lungime (sus-jos) Lungime mânecă
S 42 cm 62 cm 61 cm
M 46 cm 66 cm 63 cm
L 50 cm 70 cm 65 cm
XL 54 cm 74 cm 67 cm
XXL 59 cm 78 cm 69 cm