Este gol!

Despre printeo

 

Mascota printeo

Printeo® se adreseaza persoanelor pline de viata, care doresc sa se afirme. In 90% din cazuri prima impresie este cea care conteaza si care ramane in mintea celorlalti. Realizeaza o impresie buna si exteriorizeaza felul tau de a fi prin imbracamintea si accesoriile pe care le porti. Printeo® te surprinde cu o gama variata de tricouri personalizate si sepci personalizate cu mesaje funny si imagini grafice inedite create special pentru a te scoate mai bine in evidenta.

Echipa noastra este una veterana in domeniul imprimarii pe textile cu peste 10 ani de experienta, de aceea punem mare accent pe calitatea imprimarii. Tricourile sunt oferite spre vanzare doar daca au satisfacut criteriile de calitate si estetice autoimpuse. Toate modelele grafice din oferta noastra sunt realizate de o companie partenera specializata in design grafic, cu o vasta experienta in acest domeniu.

Modelele noastre sunt imprimate in format mare A3, cu dimensiunile imprimarii de 42 x 29,7 cm care acopera suprafata tricoului aproape in intregime.

Imprimeul pe articolul de imbracaminte este realizat folosind tehnologii de ultima generatie. Acestea duc la obtinerea de culori vibrante si rezistenta foarte mare in timp a imprimeului la spalare si uzura. Te invitam sa explorezi oferta noastra si sa alegi modelul care te defineste.

Echipa ta printeo.ro