Este gol!

Cum returnez?

 • Politica de returnare  Cum returnez catre printeo

  Toti clientii printeo® beneficiaza de 30 zile in care pot returna produsele fara invocarea vreunui motiv, ceea ce reprezinta un interval de timp de doua ori mai mare decat prevede O.U.G Nr.34/2014:

  "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14."

  Termenul de 30 zile incepe sa curga de la data primirii produselor.

  Certificatul de garantie se trimite clientului in momentul expedierii comenzii, impreuna cu factura. Daca nu s-a primit certificatul de garantie, acesta se poate vizualiza sau descarca de aici.

  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
  S.C. Logical Investing S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile.

  Atentie!
  Tricourile, canile cat si alte obiecte ce sunt personalizate cu poza, sigla sau textul cerut de client nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.

  30 Zile Banii Inapoi Garantat