Este gol!

Cum primesc?

 • Modalităţi de livrare  Cum primesc de la printeo

  Tricourile si celelalte produse personalizate se fac la comanda, iar termenul de livrare poate dura intre 2 si 5 zile lucratoare, in functie de ora la care a fost plasata comanda si de numarul comenzilor aflate deja in procesare. S.C. Logical Investing S.R.L. isi rezerva dreptul de a prelungi termenul de livrare, numai cu instiintarea si acordul clientului.

  Pentru orice valoare a comenzii livrarea se face gratuit in municipiul Iasi. Trasportul este asigurat de firma de curierat rapid FAN Courier. Mai multe informatii le gasiti pe pagina curierului. Transportul este in valoare de 17,98 Lei (cu TVA)/comanda pentru livrari in reteaua FAN Courier iar pentru livrari in afara retelei curierului, costul transportului se poate calcula aici.

  Costul livrarii este de 17,98 Lei (cu TVA) pentru primul kg, la care se adauga cate 1 Leu (cu TVA) pentru fiecare kg suplimentar. In cazul expeditiilor in afara retelei curierului se adauga 1 Leu (cu TVA) pentru fiecare km efectuat. Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat. In colet produsele sunt insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care exista, costurile de transport si ramburs vor fi trecute ca pozitie separata in factura.

  Mentiunile referitoare la eventualele probleme privind integritatea sau continutul coletelor se fac in momentul receptiei coletului, in prezenta reprezentantului FAN Courier, pe AWB (Air Way Bill) sau intocmindu-se un proces verbal de constatare. Reclamatiile ulterioare, cu privire la aceste aspecte, vor fi nule. Reprezentantii companiilor pot primi marfa numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

   

   

  Conditii Speciale

  Pot surveni intarzieri in durata livrarii, independente de vointa noastra sau a firmei de curierat, din cauza: conditiilor meteorologice nefavorabile, accidentelor sau blocajelor rutiere. In aceste cazuri, veti fi informat de un reprezentant de vanzari al printeo® si vi se va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.