Este gol!

Cum cumpar?

 • Modalităţi de cumpărare

   

  Cum cumpar de pe printeo

  Comanda pe site

  Alegerea produselor

  Cu ajutorul casetei de cautare (din partea dreapta sus) voi gasi imediat produsul de interes sau folosind meniul de navigare (cel din partea de sus) voi ajunge la categoria de produse care ma intereseaza.

  Filtrele din cadrul categoriilor, pozitionate in partea dreapta, ma vor ajuta sa gasesc produsul in functie de caracteristicile de care am nevoie, vizualizand doar produsele care corespund cerintelor mele. Cu un singur click pe poza sau pe denumire intru in descrierea detaliata a produsului. Pentru o noua cautare in cadrul aceleeasi categorii trebuie sa anulez filtrele introduse initial.

  Wishlist-ul este menit sa ma ajute la organizarea si previzualizarea unei posibile comenzi. Pot muta continutul wishlist-ului in cosul de cumparaturi, folosind optiunea "Adaug in cos".

   

  Cosul de cumparaturi

  Cosul de cumparaturi este situat in partea dreapta, in caseta cu acelasi nume. In cosul de cumparaturi voi gasi produsele pe care le-am selectat. Pentru a schimba cantitatea, completez in campul "Cantitate" din dreptul fiecarui produs din cos, apoi apas butonul "Actualizez cosul" pentru a face modificarile dorite. Daca doresc sa cumpar si alte produse folosesc butonul "Continui cumparaturile".

  Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, apas butonul "Comand acum". Pe pagina de Finalizare a Comenzii introduc email-ul si parola si mi se vor incarca toate datele pe care le-am folosit la ultima comanda. Daca sunt client nou, atunci trebuie sa completatez datele din formular. Voi alege modalitatea de livrare si plata, apoi voi apasa butonul "Comand acum". Astfel comanda mea va fi plasata. In scurt timp voi fi contactat telefonic de un reprezentant de vanzari al printeo® pentru confirmarea comenzii.

  Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, pot vedea statusul acesteia in timp real.

   

   

  Comanda telefonica

  Pentru comanda telefonica sun la numerele de telefon:

  0726.149.142 sau 0332.409.331

   

  Pentru comanda prin email trimit comanda la adresa:

  vanzari@printeo.ro [Departament Vanzari]

    

   

  Disponibilitatea produselor

  In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare, printeo® rezervandu-si dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, nu este in stoc, nu se mai fabrica sau pentru orice alt motiv. In acest caz printeo® va oferi o alternativa echivalenta sau superioara la un cost similar.

  Daca produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor printeo® fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client.