Este gol!

Mai multe vizualizări

Tricou Dark Octopus

Scurtă descriere

Tricou personalizat reprezentand un demon caracatita pe un fundal vegetal cu o amprenta de palma umana in partea dreapta. Designul acestui model contine culorile alb, gri, rosu inchis si negru pe un fundal sters.

Disponibilitate: În stoc

43,97 Lei

* Câmpuri obligatorii

43,97 Lei

Detalii

Imprimeul pe articolul de imbracaminte este realizat folosind imprimante digitale japoneze de ultima generatie, ce ne permit sa fixam cerneala direct in tesatura. Imaginile sunt mari, in format A3, cu dimensiunile imprimarii de 42 x 29,7 cm sau in format A2, cu dimensiunile imprimarii de 59,4 x 42 cm care acopera suprafata tricoului aproape in intregime. Optional, se imprima si pe spate in format A6, cu dimensiunile de 14,8 x 10,5 cm. Aceasta tehnologie permite obtinerea de culori vibrante si rezistenta in timp a imprimeului la spalare.

Procesul de spalare trebuie facut in apa cu temperatura de maxim 40 grade Celsius, fara clor sau orice alt fel de inalbitor, cu tricoul intors pe dos. Aceasta metoda asigura cea mai buna rezistenta in timp a imprimeului si a culorilor acestuia. Nu se recomanda spalarea la curatatorii chimice. Daca tricoul trebuie calcat, se intoarce pe dos. Nu este indicat a se aplica fierul de calcat pe fata cu imaginea imprimata.

Atentie!
Tricoul din imaginea de mai sus este marimea M, iar formatul de imprimare este A2.
In functie de marimea designului ales pentru a fi imprimat, suprafata tricoului poate fi acoperita de zona imprimata intr-o proportie mai mare sau mai mica.

Tricouri Premium Imprimate Digital!

Mărimi

Tricourile sunt marca Adler, tip Tshirt clasic unisex (orice culoare), fabricate din bumbac 100% cu grosimea de 160 g/mp .
Mărime tricou Lățime (l) Lungime (L) Măsura
S 47 cm 69 cm 34-36
M 51 cm 71 cm 38-40
L 55 cm 74 cm 42-44
XL 60 cm 77 cm 46-48
XXL 65 cm 80 cm 50-54
Mai jos se poate vedea cum arata imprimeul pe un tricou imbracat, in functie de marimea tricoului.

Tricouri personalizate format A2 si A3 pe marimi